Novakove prve reči nakon prekida saradnje sa Ivaniševićem! Goran je familija!

28.03.2024

12:51

0

Autor: A. S.

Kratko i jasno je stavio do znanja koliko mu je bitan

Novakove prve reči nakon prekida saradnje sa Ivaniševićem! Goran je familija!
Novak Đoković - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Raskid saradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića već drugi dan je glavna tema u sportskom svetu. Saradnja koja je donela mnogo uspeha, doživela je svoj kraj, a razlog još uvek nije obelodanjen.

Ovaj prekid saradnje naravno najzanimljiviji je na Balkanu, pa su mediji iz Hrvatske stigli u Beograd, i posetili Novaka dok trenira na Košutnjaku.

Reporteri Slobodne Dalmacije, pojavili su se u trening centru na Košutnjaku i posetili Novaka, koji je prema njihovom pisanju bio oduševljen što ima posetu iz Splita, a kratko je prokomentarisao čitav slučaj:

- Goran je familija... - kazao je i dodao:

- Ne mogu sad ništa da komentarišem, žao mi je što ti neću dati ono što tražiš, ali hvala što ste došli. Dobro došli ste da ostanete tu, ali ja i Goran smo završili saradnju. Videli ste objavu, tako da...  Goran je član familije, prijatelj zauvek i to će tako biti. Profesionalno smo se, jednostavno, razišli i napravili istorijski rezultat - najtrofejniji ikada igrač i trener, tako da mislim da je u tom smislu sve rečeno - zaključio je najbolji teniser sveta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike