Ne poznajem Novaka, ali je on moj brat! NBA zvezda ne zaboravlja podršku u ključnim trenucima života!

27.03.2024

20:33

0

Autor: A. S.

Legenda uz legendu

Ne poznajem Novaka, ali je on moj brat! NBA zvezda ne zaboravlja podršku u ključnim trenucima života!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Novak Đoković je jedan od najcenjenijih sportista među sportistima, čemu svedoče komentari i pohvale koje na njegov račun redovono stižu kako od teniskih rivala, tako i od veličina poput Toma Brejdija, Lindi Von, Dejvida Bekama.

Tom spisku igrača koji vole i poštuju Novaka, nakon intervjua za Mundo Deportivo, dopisao se i čuveni Kajri Irving.

Zvezda Dalas Maveriksa je u razgovoru za španske medije između ostalog govorio i o razlogu zbog koga nije primio vakcinu protiv koronavirusa, pa se dotakao i Novaka.

- Ne poznajem Đokovića tako dobro, ali znam da mi je on slao podršku, a ja njemu izdaleka. Bavili smo se sličnim situacijama u kojima je tema ili razgovor bila autonomija tela, gde imate priliku da uradite šta god smatrate da je najbolje za vas - rekao je Irving i priznao da oseća duboku povezanost sa prvim reketom sveta:

- Osećam se kao da mi je on brat na ovom svetu, moj brat u ovakvoj vrsti problema. Morate to da poštujete kao mišljenje, morate da poštujete nekoga ko bira za sebe, zato podržavam Đokovića, on je doneo odluku i oni koji ga podržavaju su ovde, kao ja, a oni koji ga ne podržavaju nisu mi važni - jasan je Irving.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike