Ovo može baš da nas zabrine: Nešto se dešava sa Novakom - da li je blizu kraj karijere!

21.03.2024

13:36

0

Bivši engleski igrač smatra da prvi reket sveta ima problema, i da se to najbolje videlo u Indijan Velsu

Ovo može baš da nas zabrine: Nešto se dešava  sa Novakom - da li je blizu kraj karijere!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Bivši teniser Tim Haman ima svoje viđenje poraza Novaka Đokovića u trećem kolu Indijan Velsa, napominjući da su počele razne spekulacijue na račun  prvog reketa sveta.

- Poprilično otkriva pozadinu u određenim aspektima, jer je lako mogao da kaže da ima problema sa laktom, da su  loptice teške u pustinji, i da je to razlog što što mora da napravi pauzu. To bi svako prihvatio, ali kad objasnite na ovaj način to vodi ka više spekulacija kada govorite o svom profesionalnom i privatnom životu. U svakom slučaju nešto se dešava - poručio je Henman za engleski Skaj.

Nekada jedan od najboljih tenisera sveta ipak smatra da će Đoković brzo da se vrati na teren, i da ga baš zanima kako će izgledati njegova igra na šljaci.

- Baš me zanima kako će se adaptirati na šljaku i koliko će ovaj poraz u Indijan Velsu uticati na njega. S obzirom da je on šampiona, verujem da ga neće nešto poremetiti. Naprotiv, držim mu palčeve da uspe i sredi probleme koje ima i da ćemo ga videti ponovo na terenu u bliskoj budućnosti - zaključio je Henman.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike