Novak po najvećem suncu otvara Indijan Vels! Termin se neće svideti navijačima!

09.03.2024

07:34

0

Autor: A. S.

Pitanje je kome odgovara da igraju kao treći na terenu

Novak po najvećem suncu otvara Indijan Vels! Termin se neće svideti navijačima!
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP

Dugo je publika u Indijan Velsu čekala na povratak Novaka Đokovića, još od 2019. godine, a onda i tokom turnira, koji je počeo u utorak.

Novak je bio slobodan u prvom kolu, pa se želja navijača da ga što pre ugledaju na terenu, još malo prolongirala, a sada je rešena dilema svih. 

Organizatori su obelodanili satnicu drugog kola, pa će tako Novak na teren sa Australijancem Aleksandram Vukićem, u noći između subote i nedelje.

Oni će igrati treći duel na glavnom terenu, a očekuje se da će na teren negde oko ponoći u subotu na nedelju po srpskom vremenu.

 

 

Pre Novaka i Vukića, na teren će Tejlor Fric i Alehandro Tabil, a potom i Novakova dobra prijateljica Arina Sabalenka i Pejton Stims.

Inače, po lokalnom vremenu, to će biti negde oko 15 sati, pa se  očekuje toplo vreme, što sigurno neće odgovarati srpskom teniseru, a pitanje je i zašto će najbolji teniser sveta igrati u terminu koji je problematičan.

Prethodnih dana je trenirao po suncu, verovatno je i očekivao takav raspored, a ukoliko se i Novak navikao, navijači u Srbiji nisu, naročito oni koji spavaju na vreme.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike