Noleta nasmejali pitanjem! Uzbudim se i kada samo pomislim na to!

08.03.2024

08:50

0

Autor: G. F.

Đoković želi da još neko vreme ispisuje istoriju tenisa

Noleta nasmejali pitanjem! Uzbudim se i kada samo pomislim na to!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković (36) sprema se za svoj meč na Indijan Velsu.

Nije ga bilo neko vreme u SAD, pa je stalno "na udaru" medija i odgovara na razna pitanja, pa čak i neka koja su prilično preuranjena.

Ali sve to radi sa osmehom, a baš takav Nole je ono što svi žele da vide. Za jedan od osmeha zaslužno je i pitanje koje je dobio na konferenciji za medije - Razmišlja li o učešću na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine.

- Sve je na kartama, a ja jednostavno ne znamo koliko mi je karata ostalo - rekao je uz osmeh Đoković, pa nastavio:

- Još je veoma daleko trenutak kada će se razmišljati o Igrama u Los Anđelesu, ali me i sama pomisao na to uzbuđuje. Naravno da bih voleo da igram, ali... Zaista tome još ne mogu da se posvetim.

Nole je poručio da će ići "godinu za godinom" i videti kako će njegovo telo reagovati i hoće li biti motivacije.

 

 

- Postaje sve teže i teže, alija i dalje volim ovaj sport i i dalje se takmičim na najvišem niovu. Još sam broj 1 na svetu, tako da u ovom trenutku osećam da treba da nastavim, da pokušam da napravim još malo istorije.

Na konstataciju da više nema Rodžera Federera, te da se može očekivati da i Rafael Nadal "okači reket o klin" na kraju godine, Đoković kaže da su se mnoge stvari promenile na Turu.

- U tome je lepota sporta, imali smo fantastično rivalstvo koje je obeležilo dve neverovatne decenije. Čudan je osećaj kada se Rodžer penzionisao, a Rafa ne igra toliko mnogo. Pokušavam da pronađem nove rivale i imao sam neke sjajne mečeve sa Alkarazom i Sinerom, ali Rodžer i Rafa ostaju dva najveća protivnika koja sam imao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike