Oglasio se Novak urnebesnom fotkom! Čuveni Šuter Mekgevin ga izazvao, Nole prihvatio na šmekerski način! (FOTO)

07.03.2024

20:25

0

Autor: A. Š.

Sjajna atmosfera se pravi uoči Đokovićevog povratničkog nastupa na Mastersu u Indijan Velsu

Oglasio se Novak urnebesnom fotkom! Čuveni Šuter Mekgevin ga izazvao, Nole prihvatio na šmekerski način! (FOTO)
Kristofer Mekdonald - Copyright Profimedia

Povratak Novaka Đokovića u kalifornijsku pustinju dodatno je podigao uzbuđenje pred Masters u Indijal Velsu. Danima unazad traje „hajp“ oko prvog reketa planete, čiji se svaki korak na američkom tlu pomno prati od momenta kada je na njega kročio.

Kao prvi reket planete srpski as je u prvom kolu prestižog turnira bio slobodan, a uoči njegovog prvog nastupa na terenima Indijan Velsa od 2019. godine dobio je putem društvenih mreža i jedan krajnje zanimljiv izazov, koji je on na šmekerski način prihvatio.

Naime, glumac Kristofer Mekdonald koji je u filmu „Hepi Gilmor“ otelotvorio ulogu Šutera Mekgevina „zapretio“ je Noletu da se sa golfa „prešaltao“ na tenis.

- Uredu Džokeru, Šuter Megevin ovde. Sada igram tenis i bolje se pazi. Ovo je igra za profesionalce. Ti si veoma dobar, ja sam tvoj veliki fan, bla, bla, bla… Ali, sada kada sam ja u igri, pazi se – rekao je Šuter uz karakterističan pozdrav iz filma.

A, Nole kao Nole… Ovo je za njega bio zicer koji nikako nije mogao da propusti. Ekspresno je odgovorio Šuteru, jasno i nedvosmisleno - izazov prihvaćen!

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike