Alkaraz istetovirao nešto što jako boli Novaka, taj poraz ga je baš pogodio (FOTO)

20.02.2024

19:23

0

Autor: P.K.

Malo veća tetovaža od onih koje Španac već ima

Alkaraz istetovirao nešto što jako boli Novaka, taj poraz ga je baš pogodio (FOTO)
Karlos Alkaraz - Copyright Tanjug/AP Photo/Andy Wong

Nije ova sezona krenula kako je Karlos Alkaraz verovatno planirao. Četvrtfinale Australijan opena i polufinale Buenos Ajresa – to su njegovi uspesi u sezoni 2024.

Porazom u Argentini, Alkaraz je propustio šansu da stigne Novaka Đokovića na prvom mestu ATP rang-liste, ali će mladi Španac već ove nedelje dobiti novu priliku, jer počinje takmičenje u Rio de Žaneiru.

Pre početak takmičenja, oštro oko foto-reportera otkrilo je da Alkaraz ima novu tetovažu, treću koju je svet mogao da vidi. Prvo što smo videli jesu tri slova "C" na podlaktici, što je posvećeno njegovom dedi, a odnosi se na tri reči: cabeza, corazon, cojones, odnosno: glava, srce, m**a.

To je istetovirao nakon osvajanja Mastersa u Majamiju 2022. Iste godine je osvojio US Open i tada je istetovirao datum finala na nadlaktici.

Sada se na skočnom zglobu leve noge mogla videti Jagoda i datum kada je u finalu Vimbldona pobedio Novaka Đokovića. Jagoda je, naravno, poslastica i jedan od zaštitnih znakova turnira.

 

 

Ako se sećate, taj dan je baš teško pao Novaku, koji je u govoru posle čak i pustio suzu, a sada će zauvek stajati na Alkarazovom telu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike