Novak Đoković dobio brz odgovor od Monike Seleš! Žali zbog jedne stvari i poručuje: Idemo - osvoji Australijan open!

24.01.2024

09:12

0

Autor: G. F.

Legendarna Mala Mo istakla da je odavno prestala da broji Noletove titule jer je znala da će oboriti sve rekorde i postaviti neke možda i nedostižne

Novak Đoković dobio brz odgovor od Monike Seleš! Žali zbog jedne stvari i poručuje: Idemo - osvoji Australijan open!
Monika Seleš - Copyright Profimedia

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković danas ne igra u Australiji, ali se o njemu i pored toga piše i priča širom sveta.

Nakon što je u utorak izborio plasman u polufinale Đoković je, kako sam kaže, saznao da je izjednačio rekord Monike Seleš po broju uzastopnih pobeda u Melburnu. Zbog toga je biranim rečima pričao o legendarnoj Maloj Mo.

A bivšoj velikoj šampionki nije mnogo trebalo da mu odgovori. Njene reči drmaju teniski svet, a niko ne može da kaže da nije apsollutno u pravu. Na društvenim mrežama Monika je napisala sledeće:

O Novakovim grend slem titulama. Prestala sam da ih brojim odavno jer sam znala da će oboriti sve rekorde i postaviti neke "smešne" koje bi buduće generacije trebalo da pokušaju da obore - napisala je Monika i dodala:

printscreen/instagram/monika seleš
 

 

- Volela bih samo da smo igrali u isto vreme jer bi bilo baš "cool" da odigram miks-dubl zajedno. Za mene bi to bilo fantastično! Hvala ti, Novače, na zahavlnosti i poštovanju, i... idemo, pobedi na Austrlaijan openu!

Novak Đoković će u četvrtak u polufinalu igrati sa Janikom Sinerom i ukoliko ostvari još jedan trijumf, oboriti i taj rekord koji deli sa Monikom Seleš od 33 vezane pobede u Melburn parku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike