Prve Noletove reči nakon plasmana u polufinale Australijan opena zabrinule navijače: Mnogo sam patio, fizički sam iscrpljen!

23.01.2024

10:45

0

Autor: G. F.

Najbolji svetski teniser uspeo da nasmeje i Kirjosa i navijače posle meča

Prve Noletove reči nakon plasmana u polufinale Australijan opena zabrinule navijače: Mnogo sam patio, fizički sam iscrpljen!
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake

Preživeo je Novak Đoković paklenu vrućinu u Melburnu, izuzetnog Tejlora Frica i plasirao se u polufinale Australijan opena.

Slavio je sa 3:1, možda je moglo i ubedljivije da je iskoristio bar neku od 15 vezanih brejk lopti u prva dva seta.

A posle meča dočekalo ga je iznenađenje, na terenu se pojavio njegov velik prijatelj Nik Kirjos, pa je i intervju morao da bude drugačiji.

- Nadam se da ćemo te uskoro videti na terenu sa reketom - prve su reči Novaka Đokovića upućene Kirjosu,

- Mnogo sam patio u prvim setovima. Igrao je kvalitetan tenis, servirao sve blizu linije, terao me da budem nazad, morao sam da se branim, teško je bilo pronaći tajming. Sunce je bilo jako, fizički smo iscrpljeni. Čestitke Fricu, igrao je sjajan tenis na turniru - objasnio je naš as koliko su bili teški uslovi za igru, pa čestitao i Amerikancu na odličnoj partiji:

- Tejlor ima jedan od najboljih servisa na svetu, znaš da je to problem kad igraš protiv njega. Moja realizacija brejk lopti je bila loša, ali sam sredinom trećeg seta podigao nivo igre.

Za kraj je stigla i molba od Nika Kirjosa da mu Nole pokaže svoje tajno drvo u Botaničkoj bašti u Melburnu i da ga nauči šta treba da radi kako bi i on postao šampion.

- Pokazaću ti to drvo, ali ne smeš nikom da kažeš. Treba da se izuješ, popneš se na vrh drveta i odatle visiš naglavačke 3 minuta i 33 sekunde. I onda ćeš biti pobednik - završio je Novak i do suza nasmejao i Kirjosa i ljude na tribinama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike