Novak ponosan: Ne pamtim kad sam odigrao ovako dobar meč!

21.01.2024

06:38

0

Srpski teniser nije krio zadovoljstvo posle fantastičnog duela protiv Manarina

Novak ponosan: Ne pamtim kad sam odigrao ovako dobar meč!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Novak Đoković je odigrao fantastičan meč i pobedio Adrijana Manarina sa 3:0 u osmini finala Australijan opena.

Najbolji teniser sveta posle meča nije krio zadovoljstvo plasmanom među osam najboljih u Melburnu, napominjući da dolaze sve teži protivnici kako turnir bude odmicao.

- Prva dva seta su bila među najboljima u poslednje vreme. Tenzija je rasla na stadionu, zato sam želeo da izgubim taj gem na startu trećeg, da mogu da se fokusiram na to kako da završim meč. Uvek želim da završim posao što pre, sa 3-0, ali dolaze sve teži rivali, kvalitetniji. Nisam razmišljao o tome da se brzo završi, zdravstveno sam bolje, i teniski ide nabolje, zadovoljan sam kako sve ide - istakao je Đoković odmah posle meča.

Nole se dotakao i Manarina, koga izuzetno ceni na kao igrača.

- Adriano je neobičan igrač, traži uglove, morao sam da izdržim mnogo dugih razmena, ali mislim da je ključno to što sam odlično servirao.

Najbolji igrač sveta se osvrnuo i na četvrtfinale u kojem će se sastati sa boljim iz dueal između  Stefanosa Cicipasa ili Tejlora Frica.

- Znamo da smo Stefanos i ja igrali ovde finale, godinama je u vrhu, kompletna igra, fokusiran, već ima mnogo iskustva. Nadam se da će Stefanos i Tejlor igrati pet setova, duže od šest sati, sa kišom i kvarovima svetla, haha. Šalim se, biće borba, moram da budem spreman - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike