Ruskinjina tetovaža "isprovocirala" navijače! Bili su pijani i mjaukali su! (FOTO)

18.01.2024

14:37

0

Autor: D. N.

Uz to je eliminisana sa Australijan opena

Ruskinjina tetovaža "isprovocirala" navijače! Bili su pijani i mjaukali su! (FOTO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Andy Wong

Ruskinja Anastasija Pavljučenkova eliminisana je sa Australijan opena pošto je izgubila od Paule Badose sa 2:0. Posle poraza od Špankinje, 100. na WTA listi, 46. igračica na svetu bila je besna, pre svega zbog ponašanja navijača.

Na jednoj od tetovaža piše "mijau". To su primetili navijači koji su prema njenim rečima bili i pripiti. Tako da su joj dobacivali i oponašali mačku, zbog pomenute tetovaže.

 

 

- Bilo je jako glasno, kao u restoranu bukvalno, ljudi su razgovarali i jeli i pili. Ne znam da li su uopšte gledali meč.

Profimedia
 

 

Bilo je nekoliko momaka, mislim da su se napili i počeli su da vrište i da mjauču, mislim da je razlog to što imam ovu tetovažu na nozi ili jednostavno zato što su popili nekoliko pića i to je bilo stvarno ometajuće - kazala je Pavljučenkova kojoj se očigledno ne dopadaju nova pravila na grend slemu u Melburnu.

Podsetimo, u oktorbru prošle godine direktor turnira Kreg Tajli je najavio da će teren "uskoro postati poznat" kao "parti teren" pošto je izgrađen dvospratni bar pored igrališta. I tako će tokom mečeva biti puštana glasna muzika.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike