Nole u podkastu Kirjosa: Ti si bio uz mene kad je bilo najteže i ja ti to nikad ne mogu zaboraviti!

12.01.2024

10:02

0

Autor: D. P.

Prijateljstvo sve jače

Nole u podkastu Kirjosa: Ti si bio uz mene kad je bilo najteže i ja ti to nikad ne mogu zaboraviti!
Copyright printscreen

Nik Kirjos i Novak Đoković iz dana u dan, iz susreta u susret učvršćuju svoje prijateljstvo koje je počelo 2022. godine kada su vlasti Australije odlučile da deportuju iz zemlje najboljeg tensiera sveta jer nije bio vakcinisan protiv kovid-19.

Kirjos je tada bio jedan od retkih koji je u javnim nastupima govorio o besmislici takvog postupanja prema prvog igraču u njegovom sportu i da su stvari otišle predaleko pretnjama o izbacivanju iz zemlje.

Na kraju se deportacija i zaista dogodila, a Đoković se toga seća vrlo dobro:

- Bio si jedan od retkih kolega na ATP turu koji je koristio svoju platformu, koristio svoj glas, da bi me podržao (tokom deportacije) i to je nešto što nikada neću zaboraviti - rekao je Novak u podkastu Nika Kirjosa.

 

 

Inače, Kirjos je pre ove Novakove krize bio sve samo ne prijateljski nastrojen prema njemu.

Gotovo da nije bilo njegovog nastupa u medijima ili izlaska na društvene mreže da ga nije na neki način potkačio nekim toksičnim komentarom, čak je to zajedno činio sa svojim drugarom Kokinakisom.

Ipak, odnosi su se toliko promenili da su prošle godine odigrali egzibicioni meč u Melburnu pred AO 2023, a prijateljstvo nije moglo da poremeti ni njihovo finale na Vimbldonu 2022, koje je pripalo Đokoviću. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike