Mnogo je teže, preplavljuju te misli, šta će se desiti... Novak otkrio drugu stranu medalje, nije sve tako sjajno! (VIDEO)

11.01.2024

13:11

0

Autor: A. S.

Put do trofeja nije sastavljen samo od smeha, zabave i pobeda

Mnogo je teže, preplavljuju te misli, šta će se desiti... Novak otkrio drugu stranu medalje, nije sve tako sjajno! (VIDEO)
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Novak Đoković u sjajnom raspoloženju dočekuje početak sezone i prvi grend slem, na kome brani titulu. Australijan open počinje 14. januara, a Novak će igrati za 25. grend slem titulu u karijeri.

Ime rivala u prvom kolu još uvek nije poznato, ali je voljom žreba određeno da je to bude teniser iz kvalifikacija.

Ako je suditi po žrebu, Novak će prvi teži meč imati tek u četvrtfinalu, ali ni to ne bi trebalo da predstavlja problem čoveku koji je slavio u svih deset finala u Melburnu.

Kako se oseća povodom toga, govorio je u emisiji organizatora - "The AO Show". On se provozao sa medijskom ekipom tuirnira i odgovarao na njihova pitanja, a jedno od zanimljivijih bilo je kako se oseća na dan finala u Melburnu?

 

 

- Znate, sve što radite na dan finala, nekako prođete kroz sve, ceo put do finala. Pripremu pre sezone, sve što ste radili i kroz šta ste prošli sa svojim timom. Došli ste do te tačke o kojoj ste sanjali. I onda možete da uživate u zagrevanju, u izjavama pre meča, malim društvenim igrama koje igramo, znate?

Ali nije sve tako divno i mirno, već ima dosta razmišljanja i analiza.

- Ali mnogo je, mnogo teže nego bilo koji drugi dan jer ste prosto toliko okupiran. Nekako te preplavljuju sve te misli i mogući scenariji šta će se desiti - rekao je Đoković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike