Nole: Nije bilo lako igrati, svašta se dešavalo! Ova pobeda je zbog toga još slađa!

19.11.2023

20:09

0

Autor: D. P.

Odgovor navijačima u Torinu od najboljeg tenisera sveta

Nole: Nije bilo lako igrati, svašta se dešavalo! Ova pobeda je zbog toga još slađa!
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP

Novak Đoković ostaje i zvanično kralj ATP tura, budući da je trijumfovao na Završnom mastersu u Torinu u konkurenciji osam najboljih tenisera današnjice.

U finalu se revanširao domaćem teniseru Janiku Sineru za poraz u grupnoj fazi takmičenja, posle pobede u dva seta, Srbin je rekao da ovo bio veoma zahtevan meč i zbog publike koja je činila dosta toga da bi ga omela u borbi sa Italijanom:

- Jedna od najboljih sezona koju sam imao u životu. Kruna je pobeda protiv lokalnog heroja Janika. U poslednja dva dana kako sam igrao protiv dvojice najboljih tenisera pored Medvedeva i mene, morao sam da pojačam. Taktički sam igrao drugačije nego u grupi protiv Janika. Imao sam oštrinu od početka, nametnuo svoj ritam, servirao sjajno. Onda su se stvari malo taktički zakomplikovale. On je imao 15:40 na moj servis gem, ali eto, nekako sam ostao priseban.  Nije bilo lako igrati pred publikom koja je jako glasna i koja je ometala između servisa, svašta se dešvalo, ali tim više je ova pobeda slađa - rekao je Novak.

Tanjug/AP
Novak Đoković

Prvi poljupci nakon velike pobede bili su namenjeni ćerki Tari i sinu Stefanu koji su iz prvih redova pratili tatin duel sa Sinerom:

- Deca su tako dobra, poslednjih par dana gledali su tenis. Oduševljen sam. Oduvek sam želeo da igram pred njima. To su sada te godine kada su svesni šta se dešava. Zahvalan sam što sam otac dva anđela. Daju mi toliku snagu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike