Nole usred važnog turnira ponovo pokazao veliko srce! Upoznao velikog navijača pošto mu je platio da dođe i ostane u Torinu

18.11.2023

16:26

0

Autor: P.K.

Veliki si, Novače...

Nole usred važnog turnira ponovo pokazao veliko srce! Upoznao velikog navijača pošto mu je platio da dođe i ostane u Torinu
Novak Đoković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Novak Đoković se ne zaustavlja u ispisivanju istorije tenisa i otvaranju očiju onima koji namerno neće da vide, ali je nebrojeno puta pokazao da je zaista veliki čovek.

Sada je to uradio ponovo. Iako tek treba da se bori za finale završnog Mastersa u Torinu, on je pronašao vremena da upozna svog velikog fana.

U pitanju je momak po imenu Lorenco Petrini, koji je svoju ljubav prema Novaku, ali i veliki talenat, kada je nedavno naslikao sliku posvećenu najboljem teniseru svih vremena.

- Za mene, napraviti crtež rukom sa svim detaljima koje treba uzeti u obzir i poteškoćama koje sam imao, uglavnom zbog moje bolesti, bio je zaista podvig. Nakon nekoliko meseci sa upornošću, mentalnom snagom i odlučnošću, završio sam ga. Kao što to radi moj idol Nole. Ovo je moj poklon za koji se nadam da ću mu jednog dana lično dati – napisao je Lorenco.

 

 

Novak je primetio i inicirao kontakt. Pozvao ga je u Torino, platio mu sve troškove puta, boravka i karte za mečeve, a onda su se i sastali. Sve to je završio Čarli Gomez.

 

 

To se i dogodilo, a mladić je bio oduševljen Đokovićevim gestom.

- Bio sam gost Novaka Đokovića dva dana i ispunio sam svoj san. On i njegov tim su bili fantastični, nikada neću prestati da budem zahvalan zbog ovoga. Nadam se da ćemo da se vidimo uskoro - poručio je Lorenco nakon što je upoznao Đokovića i gledao njegov meč protiv Janika Sinera.

Najbolji teniser svih vremena i veliki, veliki čovek.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike