Novak je glavni favorit za osvajanje Završnog mastersa! Rune podvukao crtu ispod nastupa u Torinu!

18.11.2023

06:56

0

Mladi danski teniser porazom od Janika Sinera ostao bez šanse da se bori za poslednji ATP trofej u sezoni

Novak je glavni favorit za osvajanje Završnog mastersa! Rune podvukao crtu ispod nastupa u Torinu!
Holger Rune i Novak Đoković - Copyright Profimedia

Danski teniser Holger Rune izjavio je na konferenciji za medije u Torinu da je srpski teniser Novak Đoković glavni favorit za osvajanje Završnog turnira.

Italijan Janik Siner u četvrtak uveče je u Torinu pobedio Runea 6:2, 5:7, 6:4 u meču trećeg kola "Zelene grupe" i tako ga eliminisao iz borbe za trofej, a Noleta poslao u polufinale.

- Novak je i dalje glavni favorit za titulu. Nije me zabrinulo što sam izgubio prvi set, jer je uvek tako bilo u mojim mečevima sa Sinerom. Ali Janik je mnogo napredovao i ovog puta nisam uspeo da ga savladam - istakao je Rune i dodaje da Siner ima dobre šane za titulu.

- Baš kao i ona dvojica koji prođu u polufinale iz druge grupe. Biće zanimljivo za gledanje, a ja ću sada na kraći odmor pa slede pripreme za 2024. godinu. Zadovoljan sam jer sam godinu završio kao osmi na svetu, ali sam neke stvari mogao mnogo bolje da uradim. To je proces učenja, sledeće godine ću iskoristiti ovo iskustvo. Uostalom, ovo je moja prva cela sezona na ATP turu - zaključio je Rune.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike