Novak može da igra još 20 godina: Legendarna teniserka impresionirana Đokovićem!

03.11.2023

16:53

0

Nekada najbolja igračica sveta dotakla se i rivalstva između Srbina i Karlosa Alkaraza

Novak može da igra još 20 godina: Legendarna teniserka impresionirana Đokovićem!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Legendarna teniserka Martina Navratilova izjavila je da je dobro za ovaj sport da postoji rivalstvo koje imaju Novak Đoković i Karlos Alkaraz.

Ona je istakala da Nole igra odlično, bez obzira na to što je ušao u 37. godinu života, napominjući da njoj izgleda da može da igra još 20 godina.

- Koliko će Novak još igrati, to je pitanje na koje teško neko može da odgovori, pa čak i sam Đoković. Kako sada izgleda, mogao bi da igra još 20 godina. Ali, ajmo da pustimo vreme - istakla je Martina Navratilova.

Bivša najbolja igračica sveta smatra da je uvek dobro da postoji rivalstvo u sportu, kao što je to nekada bilo između Novaka, Federera, Nadala, a sada je njihovo mesto zauzeo Karlos Alkaraz. 

- Visok kriterijum su postavili ova trojica, to je bio "trio fantastiko", ali isto tako je dobro da ima i "sukob" generacija, tu se sada pojavio Alkaraz. Lepo je kad između njih ima takvo poštovanje. Oni pružaju najbolji tenis danas, stadioni su puni zbog njih i svi jedva čekaju da vide meč između Novaka i Alkaraza - zaključila je Navratilova.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike