Šta je bilo sa Novakom u Parizu? Sada je sve jasno – Nole ništa nije želeo da krije!

02.11.2023

22:49

0

Autor: A. Š.

Najbolji teniser sveta plasirao se u četvrtfinale Mastersa u francuskoj prestonici, teže nego što se očekivalo

Šta je bilo sa Novakom u Parizu? Sada je sve jasno – Nole ništa nije želeo da krije!
Novak Đoković - Copyright Profimedia/Chryslene Caillaud/Panoramic/Bestimage

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Parizu. I ne bi to bilo nikakvo iznenađenje, da to nije uradio pošto se na meču protiv Holanđanina Talona Grikspora vratio iz ponora i slavio posle mini drame.

Još tokom duela bilo je vidljivo da je Noletu najveći protivnik on sam… Na prvi pogled je bilo očigledno da prvog reketa planete nešto žestoko muči, a posle meča je otkrio i o čemu se radi.

- Dobro sam počeo, ali kada me je brejknuo samo sam pao energetski… Imao sam malo problema sa stomakom, poslednjih nekoliko dana više provodim na wc šolji nego na terenu, nisam se dobro osećao – rekao je Nole, pa dodao:

- Ne želim ništa da oduzmem od njegovog performansa, možda je malo spustio nivo u trećem setu, nekoliko gemova. Odigrao je na visokom nivou i na tome mu čestitam. Da je pobedio večeras, bilo bi zasluženo. Pokušavao sam da zadržim svoj servis i da dođem do taj-brejka što se desilo u drugom setu. Imao sam malo sreće kod tih udaraca, moglo je da ode i na njegovu stranu. Odigrao sam dobro taj-brejk i počeo sam da se osećam bolje u trećem setu. Srećan sam što sam uspeo da preskočim ovaj izazov.

Već u petak Đokovića čeka četvrtfinalni okršaj sa boljim iz meča u kojem se sastaju Danijel Altmajer i Holger Rune.

- Obojica su dobri, fizički snažni i biće sve teže i teže, to znam… Nadam se da ću da igram i da se osećam dobro sutra. Bio sam u ovoj situaciji i ranije… Nažalost, ili na sreću za ove uslove… Znam šta treba da radim, ali ne mogu da predvidim šta će da se desi sutra. Nadam se da ću imati dovoljno energije da se borim, ako bude i tri seta… - rekao je na kraju Novak Đoković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike