Nadam se da Novak nikada neće prestati! Jake reči legendarnog Bekera posle Đokovićeve maestralne pobede

23.08.2023

15:11

0

Autor: D. N.

Srbin i Nemac su sarađivali nekoliko godina

Nadam se da Novak nikada neće prestati! Jake reči legendarnog Bekera posle Đokovićeve maestralne pobede
Đoković i Beker - Copyright MN Press

Boris Beker bi voleo da njegov nekadašnji pulen, Novak Đoković nikada ne prestane da igra tenis. Najbolji svetski teniser, trenutno drugi na ATP listi ponovo je izazvao divljenje javnosti zbog fascinantnog meča u finalu Mastersa u Sinsinatiju.

Ukoliko osvoji i US open koji će da počne naredne sedmice biće rekorder po broju osvojenih Grend slemova. Imao bi ih 24.

Ove godine je slavio na Australijan openu i Rolan Garosu, a poražen je u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza, koji je trenutno prvi teniser. Ali je upravo mladog Španca pobedio u Sinsinatiju.

- Nadam se da će Đoković nikada neće prestati da igra tenis. Ovo su dueli od kojih srce tenisa brže kuca. Najuspešniji igrač svih vremena Novak Đoković protiv najboljeg u klasi, koji je trenutno broj jedan na svetskoj rang listi. Ne možete da zamislite ništa bolje. Bio je to fantastičan meč - rekao je Beker u jednom nemačkom podkastu, a prenosi Jurosport.

Legendarni Nemac koji je Đokovića trenirao od 2013. fo 2016. godine pohvalio je Alkarazovog trenera Huana Karlosa Ferera.

- Da li je trener važan? Mislim da je odgovor na ovo pitanje bilo finale turnira u Sinsinatiju. Alkaraz je imao veliku podršku trenera tokom meča. Novak je takođe imao podršku iz stručnog štaba. To je ono što želite da vidite, samo čistu emociju. Oba igrača su ostavila srce na terenu - zaključio je Beker koji je nedavno bio i u zatvoru.

I tada je pričao o Đokoviću.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike