Trener Nadala zabrinut: Agonija, ne znamo kako da rešimo problem sa njegovim stopalom

24.08.2021

18:23

0

Autor: Milan Nastić

Bivši španski teniser Karlos Moja priznao da trenutno nemaju rešenje za Rafino stopalo

Trener Nadala zabrinut: Agonija, ne znamo kako da rešimo problem sa njegovim stopalom
Copyright Tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia/

Karlos Moja, trener Rafe Nadala ne zna kada će se na teren vratiti španski teniser, napominjući da su svi konfuzini oko njegove povrede stopala.

Pročitajte još

– Ne znamo na koji način da priđemo problemu oko njegovog stopala.Nije jasno koji je najbolji tretman. Bilo je dana kad trening završi hramljujući, a posle nekoliko sati sve bude kako treba. Ne znamo odakle stiže povreda stopala. Imamo dijagnozu, ali i dalje ne znamo na koji način da pristupimo povredi – poručio je Moja.

Bivši španski teniser koji poslednjih godina vodi računa o Nadalu ističe da je plan da se na teren vrati početkom sledeće godine.

Rafin glavni cilj je da povrati osećaj u stopalu i glavi. Ništa mu nije pomoglo ove godine. Počeo je sa bolovima u leđima u Australiji, odigrao je samo sedam turnira, propustio Vimbldon, Olimpijske igre, a još će US open i Masterse. Zato ne smemo da gledamo šta se dešavalo, već da se koncentrišemo na sledeće. Najbolje je bilo prekinuti sezonu, odmoriti stopala i osvežiti glavu i ideje za sledeću godinu – zaključio je Moja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike