Haos u najavi, organizatori Vimbldona strahuju! Loše vesti mogu uticati i na Novaka!

08.07.2023

09:37

0

Autor: A. S.

Ponovo problemi u Londonu

Haos u najavi, organizatori Vimbldona strahuju! Loše vesti mogu uticati i na Novaka!
Vimbldon - Copyright Tanjug/Adam Davy/PA via AP

Prvih dana ovogodišnjeg Vimbldona, kiša i loši vremenski uslovi su napravili veliki problem, a nove najavljene padavine izazivaju zabrinutost kod organizatora.

Od srpskih predstavnika danas će na teren Natalija Stevanović i Laslo Đere, a nove najavljene padavine mogle bi da utiču na početak tih duela. Nakon najtoplijeg dana u Londonu, čak 90 odsto je verovatnoća za padavinama.

Ukoliko kasni početak šestog dana turnira, automatski i naredni mečevi duže čekaju, pa će ponovo doći do pomeranja rasporeda. Takođe, ukoliko do pomeranja i odlaganja dođe danas, to će uticati i na mečeve koji su na programu u nedelju i ponedeljak, samim tim i na duel Novaka Đokovića i Huberta Hurkača.

Prethodnih dana, pojedini mečevi prvog kola okončani su tek u četvrtak, a organizatorima je izazov bio i policijski čas, sa kojim se sinoć borio i Novak Đoković.

Na organizatorima je sada da li će turnir otvoriti pod krovom, bar na onim terenima koji su pokriveni, ili će rizikovati.

Vremenska prognoza govori da za nedelju i ponedeljak nisu najavljeni pljuskovi, dok je gotovo izvesno je da će padati u utorak.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike