Olga obožava Nikolu Jokića: Način na koji igra i predstavlja našu zemlju je fantastičan!

31.05.2023

17:43

0

Autor: P.K.

"Obožavam ga, imam veliko poštovanje za to što je tako spontan, fin i skroman i što je uspeo da sačuva sebe"

Olga obožava Nikolu Jokića: Način na koji igra i predstavlja našu zemlju je fantastičan!
Olga Danilović i Nikola Jokić - Copyright Profimedia

Srpska teniserka Olga Danilović ponovo zauzima prostora u našim medijima, kako zbog tenisa, tako i zbog stvari van terena.

Ona je prošla u drugo kolo Rolan Garosa, čeka je duel sa Jasminom Paolini, a na svoj slobodan dan je sa srpskim medijima u Parizu pričala – o košarci. Naravno, glavna tema je Nikola Jokić i njegov Denver, koji treba da igra finale protiv Majamija.

Olga obožava Jokića, ali priznaje da je zbog vremenske razlike teško pratiti mečeve.

- Malo je teško pratiti NBA noću, ali svi znamo da je Jokić najbolji igrač na svetu i ponosni smo na to. Mi smo sportska nacija i tu često ističemo baš košarku. Moj otac Predrag igrao je na najvišem nivou u Evropi, Americi i za našu reprezentaciju. Sve to je dao naše porodične tradicije. Način na koji Jokić igra i predstavlja našu zemlju je fantastično. Obožavam ga, imam veliko poštovanje za to što je tako spontan, fin i skroman i što je uspeo da sačuva sebe. To je nešto najvažnije u životu ili sportu. Mnogo ga volim – kaže Danilovićeva, a prenosi MONDO.

Mečeve ne gleda jer tada spava, ali isprati najvažnije trenutke.

- Pratim hajlajtse. Mnogo smo ponosni na Jokića i zato nam ne pada teško da pratimo našeg dvostrukog MVP-ja. Doduše, trostrukog – kaže uz smeh.

Njen otac je, naravno, Predrag "Saša" Danilović, legendarni i trofejni košarkaš, koji je sa Partizanom i Virtusom osvajao Evrolige, a sa reprezentacijom sve osim olimpijskog zlata.

- Tata ga obožava. Na prvu loptu se vidi da je tako prirodan i skroman, i tu vrstu karaktera je lako voleti. On ga voli naročito zbog njegovih ljudskih kvaliteta.

Olga Danilović je objasnila kako gleda sport:

- Ne pratim sport analitički, isključivo emotivno i tako uživam, nisam analitična osoba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike