Krajinović najavio kraj karijere: Svašta mi prolazi kroz glavu! Uskoro ću objaviti neke vesti, biće možda neočekivano!

29.05.2023

21:28

0

Autor: A. Š.

Srpski teniser doživeo još jedan razočaravajući rezultat, pošto je već na prvoj prepreci završio učešće na Rolan Garosu

Krajinović najavio kraj karijere: Svašta mi prolazi kroz glavu! Uskoro ću objaviti neke vesti, biće možda neočekivano!
Filip Krajinović - Copyright Profimedia

Osim za one najveće, ispadanje u prvom kolu Grend slema kod većine tenisera ne bi trebalo suviše tragično da se shvata. Ipak, poraz na startu Rolan Garosa toliko je teško pao Filipu Krajinoviću, da je on posle poraza od Fransisa Tijafoa najavio kraj karijere.

- Za neki nastavak treba još veći rad, motivacija, tim ljudi, svašta nešto. Dugo se gubim u svemu ovome, ne osećam se na terenu jako. Ponavljam, sve mi teže padaju pobede, moja igra - koja je bila agresivna - nestala je. Nisam to ja više na terenu i počinje sve da me baš muči – priznao je novinarima u Parizu Krajinović.

Srpski teniser dugo već nikako ne može da pronađe formu koja bi mu donela neki konkretniji rezultat na ATP turu, a poraz od Amerikanca obeležio je i manji incident, kada ga je tokom prvog seta 12. teniser sveta, prilikom duela na mreži, pogodio lopticom u vrat.

- Dobio sam jak udarac u grlo odmah na početku. Malo mi je to pravilo smetnje prilikom disanja. Međutim, nije to uzrok što sam izgubio. To je jedna veoma loša serija u mojoj karijeri koja nema kraja i jednostavno teško mi sve ovo pada. Svašta nešto mi prolazi kroz glavu i misli. Uskoro ću objaviti neke vesti u vezi moje karijere, biće možda neočekivano, ali uskoro će svi saznati šta će biti.

Posle svega navedenog zaključak se sam nameće. Kraj karijere je sve izvesniji…

- Svašta mi pada na pamet. Razmišljao sam o pauzi, međutim, godine ne dozvoljavaju. Imam 32 godine. Svaka duža pauza bi bila sve teža za vraćanje s obzirom da gubim rang. Morao bih da igram slabije turnire, a sebe ne vidim u tome. Mislim da ste iz ovog konteksta sve razumeli šta ću da objavim uskoro – kazao je Filip Krajinović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike