Đoković se pretvorio u nakaradnog tinejdžera, cvili na konferenciji! Britanci ponovo sramotno napali Novaka - Obriši suze!

20.05.2023

09:29

0

Autor: A. S.

Dokle više?

Đoković se pretvorio u nakaradnog tinejdžera, cvili na konferenciji! Britanci ponovo sramotno napali Novaka - Obriši suze!
Novak Đoković na Mastersu u Rimu - Copyright Profimedia

Novak Đoković je takmičenje na mastersu u Rimu okončao u četvrtfinalu, međutim, i nakon eliminacije od Holgera Runea, više se govori o sukobu sa Kameronom Norijem, u prethodnoj rundi.

Naime, meč Novaka i Britanca ostaće upamćen po incidentu, kada je Nori lopticom pogodio Đokovića. Govorilo se o tome dosta na konferenciji za medije, a sada iz Velike Britanije stiže  stiže sraman tekst na račun srpskog tenisera.

I na konferenciji je Novak pokušao da objasni u čemu je zapravo problem nastao na meču sa Norijem, ali u škotskom Heraldu je osvanuo tekst u kome se nižu žestoke kritike na račun Srbina, a poručuje mu i da "obriše suze".

- Postoji li smešniji način da izgubite vreme od slušanja Novaka Đokovića kako cvili na konferenciji za medije? Tamo je u utorak govorio o Noriju i svemu što ne valja kod najboljeg britanskog tenisera, kada je isto tako lako mogao da priča o sebi - navodi se u teksti, a nakon parafraziranja situacije sa mreže, dodaje se:  Nakon toga se Đoković pretvorio u nakaradnog tinejdžera, a samo njega možemo da krivimo za nedostatak sportskog duha u ovom meču.

Autor teksta tu nije stao, već se osvrnuo i na društvene mreže, koje su jasno kritikovale Britanca.

- Internet je naravno takav, ali je takođe dobar za vođenje evidencije svaki put kada se radi o licemerstvu. I, čoveče, koliko je samo puta Novak Đoković bio licemeran - piše između ostalog, a potom sledi i osvrt na medicinski tajm-aut na gem do kraja meča:

- Novak Đoković je bio kritikovan jer je uzeo medicinski tajm-aut u finalu Australijan opena protiv Dominika Tima tokom jednog poena u meču kada je izgledalo da Austrijanac preuzima kontrolu. Zatim se Vavrinka žalio sudiji na duge pauze koje je Đoković pravio tokom finala US Opena 2016. godine. Isto je radio i Endi Marej 2015. godine na Australijan openu, dok se Endi Rodik 2008. našalio da misli da Đoković ima SARS i ptičiji grip. Možda da je napravio pauzu - ne bi izgubio od Runea u meču u kome je psovao svog trenera Gorana Ivanišević - navedeno je u tekstu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike