Đoković: Osvojio sam Rim, sada želim da podignem pehar i na Rolan Garosu

22.09.2020

06:24 >> 08:41

0

Autor: Milan Nastić

Prvi reket sveta sa mnogo optimizma putuje u Pariz

Đoković: Osvojio sam Rim, sada želim da podignem pehar i na Rolan Garosu
Copyright MN Press

Novak Đoković već se okreće Parizu i Rolan Garosu, a iza sebe ostavlja titulu osvojenu na Mastersu u Rimu. Prvi reket sveta i pored toga što igra u odličnoj formi, ističe da je Rafa Nadal najveći favorit da osvoji poslednji Grend slem u sezoni, ali da će on sigurno iskoristi šansu ako mu se ukaže.

– Nadal je prvi favorit, iako je lako izgubio u Rimu. Njegovi rezultati to govore na Rolan Garosu, istorija njegovih uspeha stavlja ga ispred svih nas. Ipak, njegov poraz od Švarcmana pokazuje da i on može da se pobedi na šljaci. Videćemo kako ćemo se svi snaći u Parizu – kazao je Đoković.

Ipak, Nole se nada da će se ponovo boriti za pehar, ali da će na rezultate dosta uticati i vremenski uslovi u Parizu u ovom delu godine.
– Svi naravno očekuju Rafu u finalu, a moje je da se nadam da ću ja biti taj koji ću se boriti za titulu. Umngome će rezultati zavisti od vremenskih uslova. Malo kiše, vlažna šljaka, loptica neće mnogo odskakti, i sigurno će biti hladnije. A isto tako kada će igrati, da li popdne, ili uveče, mnogi faktori će uticati na konačan plasman.

Prvi reket sveta smatra da još nije podigao fomu na najviši nivo i da se nada da će to uraditi na Rolan Garosu.

– Znam da i dalje imam još nekoliko brzina. Nadam se da ću taj nivo uspeti da podignem na Rolan Garosu, pošto će to biti potrebno ako želim da stignem do završnice. Pozitivna stvar je što sam servirao dobro tokom čitavog turnira u Rimu, i da sam pronašao svoju najbolju igru u najvažnijim trenucima – zaključio je Đoković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike