Poznati Beograđanin prognozirao pobednika Rolan Garosa

30.09.2020

13:19 >> 14:01

0

Daniel Nestor ubeđen da se njegov sugrađanin pojavio u Parizu jače motivisan zbog eliminacije sa US Opena

Poznati Beograđanin prognozirao pobednika Rolan Garosa
Copyright Profimedia/Tanjug/AP

Kanadski teniski as Daniel Nestor veruje da će se u finalu Rolan Garosa odigrati veliki derbi Đoković – Nadal. Za dugogodišnjeg partnera u dublu našeg Nenada Zimonjića, teniski klasik će se završiti pobedom Srbina.

-Mislim da će se posle onakvog raspleta US Opena Novak Đoković u Parizu pojaviti još jače motivisan. Rafa je kralj zemljane podloge, ali su šanse za titulu na strani Đokovića – 51:49. Biću iznenađen ako se njih dvojica ne nađu u finalu. To su dva najbolja igrača današnjice, znaju kako se igra u Parizu, tako da će biti veoma teško da ih neko eliminiše – rekao je Nestor.

Profimedia

Nestor je u 28-godišnjoj karijeri teniskog profesionalca bio jedan od vladara ATP liste u konkurenciji dubl igrača i osam puta pobednik grend slem turnira. Rođen je 1972. godine u Beogradu kao Danijel Nestorović, ali se još kao mali preselio sa roditeljima u Kanadu.

Oženjen je Srpkinjom Natašom Gavrilović sa kojom ima dvojce dece. Poslednji meč odigrao je 2018. godine protiv Holandije u Dejvis kupu, a posle povlačenja iz sporta nastavio je da živi na Bahamima.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike