Đoković je imao poderotinu od tri centimetra! Evo kako je uspeo da izdrži i osvoji titulu!

01.02.2023

09:46

0

Autor: A. S.

Prvi čovek Australijan opena rešio sagu oko Novakove povrede

Đoković je imao poderotinu od tri centimetra! Evo kako je uspeo da izdrži i osvoji titulu!
Novak Đoković - Copyright AP/Asanka Brendon Ratnayake

Novak Đoković je na Australijan open stigao povređen, pa je čitav turnir igrao sa bandažiranom nogom. Više puta je isticao da ga muči zadnja loža, pa su kritičari imali još jedan razlog više da sumnjaju u istinitost onoga što govori.

Naime, Novak je uprkos povredi igrao maestralno i stigao do jubilarne, desete titule na turniru. Ali, ni tada nisu prestale kritike.

Nakon slavlja u Melburnu i prvi čovek Australijan opena Kreg Tajli je progovorio o Novakovoj povredi.

Tajli je stao na stranu Srbina i istakao da je igrao sa rascepom mišića zadnje ložu leve noge u dužini od čak tri centimetra!

- Mnogi izazovi oko Novaka su ti što on dobija lošu reputaciju. Ali na kraju krajeva, mislim da niko ne može dovesti u pitanje njegov atleticizam. Ovaj momak je imao poderotinu zadnje lože od tri centimetara. Apsolutno (video sam snimke), doktori će vam reći istinu. Bilo je mnogo spekulacija o tome da li je to istina ili ne. Teško je poverovati da mogu da rade ono što rade sa takvim povredama. On je izvanredan, da se time nosi tako izuzetno profesionalno - rekao je Tajli.

On je naveo i da zna gde je Novakova snaga.

- Toliko je fokusiran na ono što jede, šta pije, kada to radi, kako to radi. Prošao je kroz mnogo toga i da bi osvojio deseti Australijan open. Mislim da se to nikada neće ponoviti. U poslednjih 15 godina, on mi kaže 14 jer je propustio prošlogodišnji, to je neverovatan uspeh. On će imati značajno mesto u istoriji Australijan opena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike