Prošle godine izbacili Novaka, sada brinu o njemu! Direktor Australijan opena pokušava da zaštiti Srbina, najavio i rigorozne sankcije!

11.01.2023

20:51

1

"Ako pokvare bilo čije uživanje, biće izbačeni"

Prošle godine izbacili Novaka, sada brinu o njemu! Direktor Australijan opena pokušava da zaštiti Srbina, najavio i rigorozne sankcije!
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Kelly Barnes

Čitav sportski svet raduje se povratku Novaka Đokovića u Melburn, gde će od 16. do 29. januara igrati na prvom grend slemu u sezoni, Australijan openu.

Nažalost, svi se i sećaju kako je Novak prošle godine napustio Australiju, kada je nastala velika drama, pa je deportovan iz Melburna. Sada se veruje da će Đoković biti dodatno motivisan da trijumfuje i tako stigne do jubilarne, desete  titule na svom omiljenom turniru,

A pred njegov početak, direktor Australijan opena, Kreg Tajli je upozorio  posetioce da će biti izbačeni sa tribina stadiona u Melburnu ako budu na bilo koji način vređali sportiste.

- Ako navijači pokvare bilo čije uživanje - biće izbačeni. Ne želimo ih tamo. Mogu sami da se udalje ili ćemo ih mi izbaciti - rekao je Tajli i pozvao sve gledaoce da pokažu poštovanje prema igračima u Melburnu.

- Ono što mi se uvek sviđalo u Melburnu jeste veliko poštovanje izvrsnosti i sporta, koje je verovatno veće nego u bilo kom drugom delu Australije. Očekujem da će navijači to da cene - dodao je direktor Australijan opena.

Žreb za Australijan open biće održan u četvrtak, a turnir je na programu od 16. do 29. januara.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike