Kokinakis zna rasplet Melburna: Očigledno je da će to biti Đokovićev šou!

02.01.2023

11:41

0

Autor: D. P.

Australijanac grčkog porekla pričao o Đokoviću i njegovim navijačima u Melburnu

Kokinakis zna rasplet Melburna:  Očigledno je da će to biti Đokovićev šou!
Kokinakis i Đoković - Copyright Profimedia

Branilac trofeja na tuniru u Adelejdu Tanasis Kokinakis pred svojim navijačima želi da ponovi uspeh od prošle godine i da mu još jedan trofej poveća samopouzdanje pred Melburn.

Australijanac zna da će sve to biti teško ponoviti, jer za razliku od prethodne godine u žrebu se nalazi i ime Novaka Đokovića:

- U pogledu statistike i svega toga, verovatno će Đoković na kraju biti najbolji ikada, makar kratkoročno, u svakom slučaju. Nije iznenađenje što ima lude fanove. Srbi ga vole, i staju iza njega. Ima ogromnu podršku dole, s obzirom na to koliko je dobro prošao u Australiji, na  AO, ali gde god da pogledate, postoji igrač iz Top 10 koji se bori sa tipom iz Top 10. Medvedev ide ispod radara, ili Holger, koji je upravo osvojio masters u Parizu, leti malo ispod radara. Feliks je imao ogroman napredak prošle godine. Očigledno je da će to biti Đokovićev šou, ali ima mnogo dobrih igrača koji su više nego sposobni da osvoje ovu titulu - rekao je Kokinakis.

Kokinakis igra u 1. kolu Adelejda protiv Maksima Kresija. Na drugoj strani, Đoković se suočava sa Konstantom Lestjenom na startu istog turnira.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike