Đoković otvorio godinu u Adelejdu porazom u dublu (GALERIJA)

02.01.2023

06:58

0

Autor: D. P.

Od Novakove kombinacije sa Kanađaninom Vasekom Pospišilom bili bolji Brkić i Eskobar

Đoković otvorio godinu u Adelejdu porazom u dublu (GALERIJA)
Copyright Tanjug/AP

 Nole i njegov dubl partner za ovu priliku Vasek Pospišil poraženi su u 1. kolu turnira u Adelejdu od bosansko-ekvadorske kombinacije Brkić/Eskobar sa 2:1 u setovima.

Đoković i kanadski teniser, koji važi za specijalistu dubl igre, dobro su započeli meč, jer su već kod drugog servisa protivnika napravili brejk prednosti koji su sačuvali do kraja seta. U nastavku se slika meča kompletno menja.

 

 

Brkić i Eskobar prave brejk za 3:1 i dobijaju lagano set, da bi u trećem setu po ubrzanom principu u igri do deset slavili sa 10:5.

Đoković je uprkos porazu napravio spektakl za svoje navijače kako samo on to ume. Australijski mediji su zaključili da je dočekan od navijača kao heroj, a ništa drugačije nije bilo ni na kraju meča. Srbin je dugo posle izgubljenog duela potpisivao autograme, slikao se i pričao sa oduševeljenom publikom!

Đoković nastavlja svoje pripreme za Melburn u Adelejdu. On će se u utorak u singlu sastati sa 30-godišnjim francuskim teniserom Konstanom Lestijenom, 65. igračem na svetu. Biće to njihov prvi duel u karijeri.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike