Prvi otvoreno gej par u svetu tenisa, šala ili "hakovani nalog"? Jedna fotografija zapalila svet sporta

06.12.2022

14:36

0

Nedvosmisleno je da se ljube, ali niko ništa ne komentariše

Prvi otvoreno gej par u svetu tenisa, šala ili "hakovani nalog"? Jedna fotografija zapalila svet sporta
Fabijen Rebul i Maksens Brovij - Copyright Printscreen/Instagram/fabienreboul

Posle košarkaša, izgleda da smo dobili i prvog aktivnog muškog gej tenisera. Štaviše, teniski par. U pitanju su francuski igrači Fabijan Rebul i Maksens Brovij!

Cela priča se pokrenula kada je Rebul, 54. igrač dublova na svetu (najbolji plasman u karijeri) na svoj Instagram "stori" okačio fotografiju kako se ljubi sa Brovijom. Komentar je bio:

- Nisam se zaljubio u tebe, već me tvoja ljubav navela na to…

Brovij je to preneo na svoj "stori", uz emotikon ruku koje pokazuju srce. Pojavila se još jedna fotografija, na kojoj se gledaju u oči, pre ili posle poljupca, a svet tenisa priča o prvom muškom gej paru koji i dalje profesionalno igra tenis.

Maksens Brovil ima 22 godine, u singlu je trenutno 945. teniser sveta (najbolja pozicija bila mu je 836.) a u dublovima je 872. na planeti (najbolja pozicija u karijeri bila mu je 829).

Doduše, niko od njih nije ništa napisao, tako da se ne može isključiti mogućnost da je u pitanju šala, ili "hakovani nalog", baš kao što smo nedavno videli sa Ikerom Kasiljasom i Karlesom Pujolom…

Kod teniserki je situacija drugačija, jer smo još osamdesetih godina prošlog veka imali Martinu Navratilovu, pa posle Ameli Morezmo, a sada Dariju Kasatkinu, tako da je to tamo mnogo manji tabu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike