Novak je favorit, gde god da se igra, moj drugi set se ne može nazvati tenisom! Rus se nervirao protiv Đokovića, pa kritikovao sebe

17.11.2022

08:59

0

Rubljov teško doživeo poraz

Novak je favorit, gde god da se igra, moj drugi set se ne može nazvati tenisom! Rus se nervirao protiv Đokovića, pa kritikovao sebe
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nakon dva trijumfa u grupnoj fazi Završnog mastersa u Torinu, obezbedio je plasman u polufinale, ali će svakako morati da odigra i meč trećeg kola sa Danilom Medvedevim, koji je bez rezultatskog značaja.

U prvom kolu, Novak je savladao Stefanosa Cicipasa, a potom i Andreja Rubljova, pa je usmerio Grka i Rusa, da međusobnim okršajem reše ko će u samu završnicu turnira.

Đoković je prilično lako savladao Rubljova (6:4, 6:1), a nakon meča u kome je nekoliko puta prikazao znakove nervoze, Rus je pojasnio šta mu se dogodilo.

- Mislim da smo danas odigrali samo jedan set jer sam u drugom potpuno 'pregoreo'. To se nije moglo nazvati tenisom, odmah je bilo jasno šta će se desiti. U prvom setu mi je najteže bilo, pogotovo zbog podloge ovde, protiv Novakovog servisa - rekao je Rubljov i nastavio:

- On servira u veoma visokim procentima i loptica uvek pada blizu linije. Uglavnom nisam imao ni šansu nešto da uradim. Možda jednom na 30:30 ili 15:15, ali stvarno nije bilo nekih posebnih prilika.

Rus se dotakao i favorita za titulu.

- Novak i Rafa su uvek favoriti bez obzira o kojem turniru pričamo. Svi očekuju da njih dvojica igraju finale. Što se ostalih tiče, ne znam ni šta bih rekao jer je Novak jedan od najvećih. Na svakom turniru na kojem igra on je favorit - podvukao je Rubljov.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike