Sreli se Novak i Nadal: Jedan trenirao, drugi iz prikrajka analizirao rivala (VIDEO)

13.11.2022

06:11

0

Autor: A. S.

Voljom žreba jedan naspram drugog tek od nokaut faze

Sreli se Novak i Nadal: Jedan trenirao, drugi iz prikrajka analizirao rivala (VIDEO)
Đoković i Nadal - Copyright Tanjug/Steven Paston/PA via AP

Danas u Torinu počinje Završni masters turnir, na kome će se sastati najbolji teniseri iz sezone na zalasku. Prvog dana na programi su mečevi zelene grupe, dok će Novak Đoković u ponedeljak na teren u okviru crvene grupe.

Upravo je srpski teniser jedan od favorita na ovom turniru, a u Torinu juri svoju šestu titulu, kako bi izjednačio rekord sa Rodžerom Federerom.

Očekivano, kao i ranijih godina, jedan od glavnih konkurenata na tom putu biće mu Rafael Nadal, a njih dvojica su snimkom koji kruži društvenim mrežama, pobrali sve simpatije navijača.

Naime, veliki rivali, ali i prijatelji, boravili su zajedno u dvorani. Dok je Novak trenirao, Nadal je pratio šta on radi.

 

 

Đokovićev trening se završavao, kada je Španac ulazio u dvoranu i pripremao se za svoj, pa je malo i bacio pogled na kretanje svog potencijalnog rivala u nokaut rundi.

Podsetimo, Đoković je voljom žreba u crvenoj grupi sa Stefanosom Cicipasom, Andrejom Rubljovim i Danilom Medvedevim, dok će Nadal igrati protiv Tejlora Frica, Kaspera Ruda i Feliksa Ože-Alijasima u okviru zelene grupe.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike