Švajni smuvao Anu pa pokazao koliko je namazan! Nemac se osigurao tako što je Ivanovićevu prvo ovome naučio!

07.11.2022

16:34

0

Autor: 24sedam

Prelepa Srpkinja proslavila 35. rođendan

Švajni smuvao Anu pa pokazao koliko je namazan! Nemac se osigurao tako što je Ivanovićevu prvo ovome naučio!
Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović - Copyright Instagram printscreen

Jedna od najboljih srpskih teniserki svih vremena Ana Ivanović u nedelju je proslavila 35. rođendan, a jednu od najdražih čestitki putem društvenih mreža uputio joj je suprug Bastijan Švajnštajger.

- Srećan rođendan, ženo – napisao je na srpskom i nemačkom jeziku nekadašnji reprezentativac „pancera“, što je posebno oduševilo njegove pratioce iz domovine prelepe teniserke.

Podsetimo, Ana i Bastijan uživaju u srećnom braku od 2016. godine, a godinama unazad jedna od najzanimljivijih tema svih svetskih medija jeste koji se jezik najčešće koristi u domu nekadašnjeg veziste i bivše šampionke Rolan Garosa.

Jedan od najpoznatijih i najskladnijih sportskih parova nikada nije krio da se u njihovoj kući mogu čuti razgovori na srpskom, nemačkom i engleskom, a Ana i Švajni sada već mogu da se pohvale zavidnim fondom reči iz maternjeg jezika svog supružnika.

U jednom od prethodnih intervjua Ana je kroz osmeh otkrila kako se Švajni od samog početka njihove veze trudio da nauči srpski kako bi impresionirao svoju taštu, a mnogi su bili iznenađeni rečima koje je Nemac prvo naučio nekadašnju najbolju teniserku sveta na njegovom jeziku.

„Ne hvala, srećno sam zaljubljena“ bila je prva rečenica koju je Ana naučila da izgovara na nemačkom, a sada na sve to gleda kao na lepu anegdotu iz prošlosti.

- To se dogodilo posle našeg prvog sastanka u Minhenu. Rekao je da, ako mi se neko obraća na nemačkom, treba da izgovorim ovu rečenicu. To je tako smešno i tipično za Bastijana – ispričala je Ana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike