Jedno pravilo i te kako je na snazi u kući Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera: Zbog toga propuštam mnogo mečeva!

04.02.2021

21:48 >> 08:52

0

Proslavljena teniserka trudi se na sve načine da osigura srećno i bezbrižno detinjstvo sinovima Leonu i Luki, koje je dobila u braku s poznatim fudbalerom

Jedno pravilo i te kako je na snazi u kući Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera: Zbog toga propuštam mnogo mečeva!
Copyright Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger Profimedia

Ana Ivanović, otkako se povukla iz sporta, u potpunosti je posvećena sinovima Leonu i Luki, te porodici uopšte. Zajedno sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom trudi se da im obezbedi što bezbrižnije detinjstvo, a to, između ostalog, znači da pored silne ljubavi kojom ih obasipaju – izbegavaju da uključuju televiziju u njihovom okruženju.

Pročitajte još:

– Deci treba ljubav, oni su budućnost. Nije im potrebno ni mnogo igračaka ni drugih materijalnih stvari, već samo ljubav i pažnja, koje samo roditelj može da im pruži. To sam shvatila i pokušavam to do im dam, iako mnogi misle da materijalne stvari sve „završavaju”. Istina, one dosta olakšavaju, ali važno je da se ljudi vrate sebi. Mnogi misle da žele nova kola, a zapravo im je potrebno vreme provedeno u sklopu porodice ili put u prirodu – ispričala je Ana, prenosi „Story”, pa se zatim osvrnula i na to da li bi u budućnosti podržala svoje naslednike ukoliko bi izabrali da se profesionalno bave sportom, kao i njihovi roditelji.

– Podržaću decu šta god da izaberu, tako do je ta odluka na njima, a moje je da im ponudim različite mogućnosti kako bi otkrili svoja prava interesovanja. Doduše, ne znam da li bih volela da izaberu tenis.

S druge strane, striktnog pravila „života bez elektronskih uređaja” i sama se pridržava, zbog čega, priznaje, propušta da isprati dosta teniskih mečeva.

– Dosta sam čitala o razvoju dece i shvatila da elektronski uređaji nisu dobri za njih. Mnogo mi olakšava situaciju i to što ja ne gledam televiziju, niti koristim „ajped”. Toliko ne volim da televizor bude uključen kad su deca prisutna, da propuštam dosta teniskih mečeva. Telefon moram da imam, ali zaista ne provodim previše vremena na njemu. U tom smislu lakše mi je i da sama pronađem način da animiram decu, iako je to u nekim danima teško. Pokušavamo da se rotiramo da svako da neku ideju – zaključila je Ana.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike