Novakovo odsustvo baca senku na ovu Nadalovu pobedu! Amerikanac objasnio problem Španca

23.10.2022

15:14

0

Autor: 24sedam

Melburn 2022 ostaje večita tema u svetu tenisa

Novakovo odsustvo baca senku na ovu Nadalovu pobedu! Amerikanac objasnio problem Španca
novak đoković (13) - Copyright AP Photo/Mark Baker

Komentator ATP Amerikanac Brajan Klark rekao je da će navijači iza pobede Rafe Nadala na poslednjem Australijan openu u Melburnu postavljati zvezdicu sa objašnjenjem u fusnoti.

Razlog je više nego jasan, budući da na prvom grend slemu u godini nije nastupio Novak Đoković zbog njegovih poznatih problema sa vakcinalnim statusom u Australiji. Zbog toga Klark misli da će mnogi imati rezervisan stav prema ovoj pobedi Španca.

- Ljudi će staviti zvezdu pored Nadala koji je osvojio Australijan open, jer je Đoković to učinio svojim turnirom zbog toliko pobeda - rekao je Klark.

- Mislim da je to nepravedno prema Nadalu, a savladao je svakoga. Ne znam šta će biti sada, šta će biti sa novom Đokovićevom sezonom, gde ima ovih problema. Mislim da je veliko pitanje u 2023. da li ćemo moći više da ga viđamo na turneji kada se pravila olabave - rekao je Klark na ATP programu.

Pobeda nadala u Melburnu bila je njegov 21. osvojeni grend slem. Posle toga je trijumfovao i na Rolan Garosu tako da sada vodi na ovoj listi sa 22 titule, ispred Novaka Đokovića koji ima 21.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike