Novak emotivno zahvalio Izraelcima na podršci: Prošlo je skoro tri meseca, srećan sam!

29.09.2022

19:10

0

Đoković se obratio na hebrejskom jeziku

Novak emotivno zahvalio Izraelcima na podršci: Prošlo je skoro tri meseca, srećan sam!
Tan2022-9-29_193812928_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Ariel Schalit

Srpski teniser, Novak Đoković, odirgao je danas prvi meč na ATP turu nakon osvajanja Vimbldona. Na turniru u Tel Avivu, savladao je Pabla Anduhara sa 2:0.

Nakon pobede, Đoković je pozdravio publiku i zahvalio na podršci.

- Šalom, Tel Aviv. Fantastična atmosfera večeras, hvala vam što ste došli. Volim teren pošto je intimna atmosfera, uvek je glasno i srećan sam što sam ovde i igram pred vama. Hvala na podršci - rekao je Đoković nakon što je pobedio iskusnog Španca.

U prvom setu, Novak je buo ubedljiv, ali je start drugog dela bio potpuna kontrast, naročito drugi gem, koji je trajao 22 minuta. Delovalo je tada da Španac ima snage da okrene meč.

- Prvi meč je počeo savršeno za mene, dobio sam prvih sedam gemova, onda smo se borili u onom gemu, mislim da je jedan od najdužih gemova koje sam odigrao u životu, a odigrao sam ih mnogo. Hvala Anduharu što se borio. Uspeo sam da ostanem čvrst i da zatvorim meč. sve u svemu, srećan sam sa igrom i nadam se da ću da nastavim ovako sutra.

Na kraju, Đoković je bio i malo emotivniji.

- Nedostajao mi je tenis. Skoro tri meseca nisam igrao takmičarski tenis, hvala vam što ste došli - zaključio je srpski teniser.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike