Federer priznao da je izgubio sve! Poruke utehe Švajcarcu zatrpale Instagram! (FOTO)

29.09.2022

18:13

0

Ne opterećujte se krajevima u životu

Federer priznao da je izgubio sve! Poruke utehe Švajcarcu zatrpale Instagram! (FOTO)
Tan2022-9-24_25139526_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Kin Cheung

Jedan od najboljih tenisera sveta svih vremena, Rodžer Federer od aktivnog bavljenja sportom oprostio se prošlog vikenda na Lejver kupu. Švajcarac je tačku na karijeru u kojoj je osvojio 20 grend slem titula i proveo 237 nedelja na vrhu ATP liste, okončao porazom u dublu sa Rafaelom Nadalom.

Bolji od njih bili su Džek Sok i Frensis Tijafo, ali rezultat je manje važan. Bilo je emotivno u Londonu, a strasti nisu splasle ni danima kasnije.

Švajcarac je tek danas rešio da se oglasi i to na Instagramu, nizom fotografija. Poslednji post je bio toliko snažan, da je za 25 minuta, prikupio 250.000 lajkova, a opis fotografije bio je naročito zanimljiv.

 

 

- Svi se nadamo bajkovitom završetku, ali evo kakav je bio moj: Izgubio sam zadnji meč u singlu, izgubio sam zadnji meč u parovima, izgubio sam zadnji timski meč, izgubio sam glas i izgubio sam posao. Ali, moj oproštaj nije se mogao završiti perfektnije i srećan sam kako je sve ispalo. Ne opterećujte se sa krajevima u životu, vaš će takođe biti poseban - napisao je Rodžer.

Mnogi njegovi navijači nisu shvatili ovaj post kroz humoristički kontekst, već su pružali reči podrške Švajcarcu u komentarima ispod fotografije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike