Težak dan za našu Aleksandru! Čula sam kako je nešto puklo u kolenu! (FOTO)

26.09.2022

16:16

0

Autor: 24sedam

Najbolje rangirana srpska teniserka vratila se u Beograd gde će uraditi MRI

Težak dan za našu Aleksandru! Čula sam kako je nešto puklo u kolenu! (FOTO)
Aleksandra Krunić1 - Copyright MN Press

Meč prvog kola kvalifikacija na turniru u Talinu loše se završio po Aleksandru Krunić.

Naša najbolje rangirana teniserka je zbog povrede predala meč, a na društvenim mrežama je objasnila šta se desilo na terenu.

- Nažalost, napravila sam naglu promenu pravca, koleno se zarotiralo i čula sam kako nešto puca. Još se nadam da se radi "samo" o dislokaciji, te da se moje koleno vratilo na mesto. U utorak ću u Beogradu uraditi MRI (magnetna rezonanca). Prvi testovi ligamenata su bili negativni, nadam se da su izdržali rotaciju. I dalje je velika šansa da se radi i oštećenju meniskusa, ali ja pokušavam da ostanem pozitivna - objavila je Aleksandra.

 

 

Na najnovijoj WTA listi Krunićeva zauzima 82. mesto sa 734 boda. Olga Danilović je 159, a Natalija Stevanović 192. teniserka na svetu.

Poljakinja Iga Švjontek i dalje je ubedljivo prva na WTA listi sa 10.180 bodova. Na drugom mestu je Uns Džabir iz Tunisa, koja trenutno ima 5.090 bodova. Paula Badoza iz Španije je sada treća sa 3.934 poena, dok je Estonka Anet Kontavejt nazadovala za jednu poziciju i trenutno je četvrta teniserka sveta sa 3.860 bodova. Amerikanka Džesika Pegula je peta, a iza nje se nalazi Beloruskinja Arina Sabalenka. Među 10 najboljih nalaze se i Grkinja Marija Sakari, Amerikanka Koko Gof, Rumunka Simona Halep i Francuskinja Karolin Garsija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike