Novak odgovorio na najskuplje pitanje! Oduševio i kritičare! (VIDEO)

23.09.2022

11:46

0

Lejver Kup okupio najbolje, poslednji put

Novak odgovorio na najskuplje pitanje! Oduševio i kritičare! (VIDEO)
Tan2022-7-5_182350681_1 - Copyright Tanjug/AP

Trenutno se u Londonu održava Lejver Kup u tenisu, koji je u znaku oproštaja Rodžera Federera od aktivnog bavljenja sportom.

Tako se velika četvorka, Novak Đoković, Rafael  Nadal, Endi Mari i Federer okupila poslednji put na terenu u ovom sastavu, a najbolji teniseri sveta vreme provode zajedno, na treninzima, u šetnji, provodu i jasno se vidi - uživaju u zajedničkim trenucima.

A pojedine medijske kuće koje su dobile pravo da izveštavaju sa ovog događaja, beležile su interesantne izjave, a jedna Novakova, već osvaja društvene mreže.

Naime, reporter Eurosporta je upitao Đokovića kako bi izgledao idealan teniser sastavljen od karakteristika velike četvorke.

 

 

- Uzeo bih Rafinu snagu, fizičku i mentalnu, Rodžerov servis i forhend i od Endija Marija odbranu i ritern. Neću da stavim sebe u taj miks, mislim da je takav igrač već prilično dobar - rekao je Novak uz osmeh, a video je već osvojio publiku širom sveta.

Nižu se oduševljeni komentari na račun Novaka, kako poštuje rivale, a među njima nalaze se i oni koji su do sada kritikovali najboljeg srpskog tenisera, ali ih je ovaj potez razoružao.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike