Karte za poslednji Rodžerov meč koštaju kao stan u Beogradu! Prodaju se za šestocifrene brojeve, a cene samo rastu! (FOTO)

16.09.2022

14:53

0

Ranije u toku dana bile su oko 60.000 evra, sad je cena skoro udvostručena!

Karte za poslednji Rodžerov meč koštaju kao stan u Beogradu! Prodaju se za šestocifrene brojeve, a cene samo rastu! (FOTO)
profimedia-0292901501 - Copyright Profimedia

Legenda svetskog tenisa, jedan od najboljih i najvećih igrača svih vremena najavio je penziju. Od veličanstvene karijere Rodžera Federera opraštaju se svi, uključujući i Novaka Đokovića, a svi jedva čekaju da pogledaju njegov poslednji meč.

Federer je najavio da će ići u penziju posle Lejver kupa sledeće nedelje, a nakon te objave karte za turnir su otišle "nebu pod oblake"! Švajcarac nije igrao od Vimbldona prošle godine, pošto je morao i treći put da operiše koleno, tako da je odlučio da stavi tačku na neverovatnu karijeru.

Federeru će se u Londonu priključiti i ostali igrači koji su nekad činili "veliku četvorku" – Đoković, Rafael Nadal i Endi Marej. Tu će biti i Kasper Rud, koji je nedavno igrao finale US Opena, i Stefanos Cicipas. Za drugu ekipu nastupaće Džon Izner, Feliks Ože-Olisijam, Dijego Švarcman, Aleks de Minaur, Tejlor Fric i Džek Sok.

E, sad – karte. Čim je Federer objavio vesti o povlačenju, na sajtovima za preprodaju cena ulaznica dostigla je 1.500 evra! Ali, ako mislite da je to mnogo, ništa još niste videli.

Švajcarski Blik piše da su karte za poslednji dan dostigle neverovatnih 77.000 švajcarskih franaka, što je nešto neznatno manje od 80.000 evra!

Isti izvor piše da su ulaznice i na lošijim mestima takođe skočile.

Isti izvor piše da su ulaznice i na lošijim mestima takođe skočile. Mi smo otišli na jedan od najpopularnijih sajtova za prodaju ulaznica da vidimo kako sada stoje cene. Najskuplja je 13.503.088 dinara! Da sajt automatski ne prevodi cene na lokaciju, pisalo bi – 114.406,78 evra!!!

Printscreen/Viagogo
 

Ne treba očekivati da je ovde kraj, verovatno će i drugi koji su kupili karte na vreme iskoristiti priliku da dobro zarade. A ko ne bi?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike