Misterija zvana Fića: Šta se dešava sa Krajinovićem, Troicki otkrio zašto je ostao u hotelu

15.09.2022

07:57

0

Naš igrač imao blago trovanje hranom

Misterija zvana Fića: Šta se dešava sa Krajinovićem, Troicki otkrio zašto je ostao u hotelu
Filip Krajinović - Copyright Profimedia

Dejvis kup selekcija Srbije poražena je od Španije u prvom kolu ovog takmičenja, a svi su mogli da primete da Vitkor Troicki na teren nije izveo Filipa Krajinovića.

Selektor je objasnio razlog izostanka Fiće, nadajući da će biti spreman za današnji duel sa Južnom Korejom, koji je mnogo bitniji za naše momke.

- Nije bio sa nama. Ostao je u hotelu. To je bio razlog. Ne znam da li ste ga videli negde okolo, ali on nije bio sa nama. Fizički nije dobro. Nije spavao dobro. Imao je blago trovanje hranom. Nadam se da će biti bolje - rekao je selektor Srbije.

Troicki se osvrnuo i na dašanji meč protiv Južne Koreje, napominjući da igrači što pre moraju da zaborave poraz od Španije.

- Mnogo neiskorišćenih šansi. Znali smo da igramo protiv favorita Španije na njihovom terenu. Definitivno težak zadatak. Ali bez Alkaraza, iskreno, mislim da smo imali priliku barem da bude izjednačeno pred dubl. Bila su ovo tri teška meča. Momci su dali sve od sebe. Nažalost, sreća danas nije bila naš saveznik. Moramo da se oporavimo, razmislimo i vratimo fokus za meč protiv Koreje - zaključio je Troicki.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike