U Beogradu trenirali Novak i senzacija Rolan Garosa (foto)

19.10.2020

13:52

0

Autor: D. B.

Najbolji teniser sveta počeo pripreme za turnir u Beču

U Beogradu trenirali Novak i senzacija Rolan Garosa (foto)
Copyright MN Press

Vreme odmora je gotovo. Novak Đoković je počeo pripreme za izazove koji ga čekaju na ATP turniru u Beču.

Posle nekoliko dana tokom kojih je priznao da nije uzimao reket u ruke, poseti piramidama u Visokom i odmaranju u Beogradu, najbolji teniser sveta se vratio u uobičajnu rutinu.

U Beogradu mu je sparingovao jedan od najvećih talenata našeg tenisa Hamad Međedović, koji je nedavno napravio senzaciju eliminisavši prvog juniora sveta Francuza Harplda Majoa.

Novak nikada nije krio da je impresioniran talentom ovog mladog Pazarca. Jednom prilikom se čak i našalio da će ga Hamad prestići čim napuni 17 godina. Za Hamada bio je to jasan znak da nastavi sa radom i da još više napreduje.

Kiki Lesendrić ga uči šta je rok, trener mu „zamera“ što navija za Zvezdu, a Đoković se o njemu stalno raspituje

Da Hamad Novaka doživljava kao pravog idole govori i činjenica da se javno zahvalio Đokoviću kada je objavljeno da je najbolji teniser sveta kupio zašitnu opremu, lekove i medicinske aparate za bolnice u Novom Pazaru i da je samo za tu donaciju izdvojio pet miliona dinara.

– Hvala ti Nole! Što svojim primerom učiš nas mlađe kako i na koji način čovek u životu treba da se postavi u svakoj situaciji, što nam primerom pokazuješ da važnije od svega je biti čovek. U ime svih sportista i moje lično ime hvala ti puno što te imamo za uzora na terenu i van terena – napisao je Međedović na društvenim mrežama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike