Holivudska zvezda udarila oštro po Noletovim protivnicima: On je GOAT, ovce sram vas bilo!

09.08.2022

08:28

0

Autor: 24sedam

Poznati glumac stao na stranu srpskog tenisera

Holivudska zvezda udarila oštro po Noletovim protivnicima: On je GOAT, ovce sram vas bilo!
nole adam - Copyright Profimedia/24sedam

Holivudska zvezda Adam Boldvin izjavio je povodom polemike oko učešća Novaka Đokovića na US openu u Njujorku da će svaki turnir koji ne bude dozvolio najboljem igraču svih vremena da nastupi morati da nosi zvezdicu pored imena sa fusnotom i dodatnim objašnjenjem zašto je neko drugi trijumovao, a ne on!

Za zvezdu filma "Full Metal Jacket" Đoković je "GOAT", ali uprkos tome što su se brojne ličnosti iz javnog života oglasile na sličan način kao Boldvin nastup Srbina na tlu SAD i dalje nije moguć zbog strogih propisa koji ne dozvoljavaju nevakcinisanim strancima da uđu u zemlju.

 

 

- Svaki turnir koji je odbio da pusti Novaka Đokovića da uđe, jer je on izabrao telesnu autonomiju, turnir je sa zvezdicom - napisao je Boldvin, dodavši još:

- Novak je GOAT (skraćenica za "najbolji svih vremena" i koza - prevod sa engl). Sramota da bude ovce!

Boldvin je za ovako čvrstu odbranu dobio inspiraciju od "Racquet magazine" na čiju je objavu nedavno reagovala i Jelena Đoković.

Oni su tada napisali da im "nije jasno zašto ovaj momak očekuje odlaske na turnire u nadi da će se pravila menjati zbog njega", na šta im je Jelena poručila da se ne mešaju u tuđe izbore i da se bave tenisom ako već postoje zbog tog sporta. 

Adam Boldvin ima 60 godina i brojne uloge u američkim hitovima kao što su "Predator 2", "Full Metal Jacket", "Patriota", "Dan nezavisnosti", epizodna uloga u "Dosije X"  ...

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike