Novak u velikoj prednosti na US openu, ali - da li će uopšte igrati? Šta nam kladionice najavljuju

08.08.2022

05:37

0

Grend slem u skoro počinje, a zvaničnici se ne oglašavaju

Novak u velikoj prednosti na US openu, ali - da li će uopšte igrati? Šta nam kladionice najavljuju
NOVAK_DJOKOVIC_123 - Copyright MN Press

Dugo se u javnosti spekuliše da li će Novaku Đokoviću biti dozvoljeno učešće na ovogodišnjem US openu, a izgleda da kladionice imaju i neku novu informaciju.

Naime, jedna od najvećih svetskih kladionica "Bet365", objavila je kvote za četvrti grend slem u sezoni i kao glavnog favorita pozicionirala Novaka Đokovića.

Takav potez ne bi izazvao čuđenje u redovnim okolnostima, ali još uvek zvanično nije poznato da li će najbolji srpski teniser igrati u Njujorku.

Printscreen/Bet365
 

 

Kako je od ranije poznato, Đoković nije vakcinisan protiv koronavirusa, a u Sjedinjenim Američkim Državama su i dalje na snazi propisi koji zabranjuju ulazak u državu strancima bez potvrde o vakcinaciji ili sa specijalnim izuzećem - koje, kako je javnosti poznato, Novak takođe nije dobio.

Ipak, ovaj potez kladionica govori nešto više, ali da ipak sačekamo na zvaničnu potvrdu i početak turnira koji je zakazan za 29. avgust.

Inače, Đoković se na prvom mestu nalazi sa kvotom - 2,50, potom su velike šanse za trijumf dali i Danilu Medvedevu - 3,25, te Karlosu Alkarazu - 4,33, pa tek onda sledi Rafael Nadal - 6,00.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike