Nije se samo o Đokovića ogrešio! Rumunski milijarder uradio nezamislivu stvar teniskoj legendi!

04.08.2022

13:30

0

Autor: 24sedam

Dve najveće sportske ličnosti Rumunije nisu više u dobrim odnosima

Nije se samo o Đokovića ogrešio! Rumunski milijarder uradio nezamislivu stvar teniskoj legendi!
nastase - Copyright Profimedia

Rumunska teniska legenda Ilie Nastase je u sredu uveče iseljen iz stana Bukureštu, koji se nalazi u luksuznom stambenom kompleksu "Stejarii“, u vlasništvu milijardera Jona Cirijaka.

Bivši prvi reket sveta bio je "podstanar" skoro dve godine nakon što je prodao svoju vilu. Rumunski mediji tvrde da je Nastase uzeo svoje stvari iz stana koji mu je dao na raspolaganje njegov prijatelj Cirijak, preselivši se u iznajmljenu zgradu na periferiji prestonice.

Zvanično, Nastaseu je istekao zakup, a firma u vlasništvu Cirijaka nije želela da ga produži. Nezvanično, najbolji teniser u istoriji Rumunije nije plaćao ni minamalne troškove, pa su se oni nagomilali do te mere da firma kojom upravlja Cirijakov sin Jon Jon nije želela da produži ugovor.

Iza svega, naravno, stoje i loši odnosi rumunskog milijardera i Nastasea: Cirijak mu je zamerio nekoliko poslednjih medijskih istupa, pa su i onako krhki odnosi zbog toksičnog delovanja Nastaseove bivše žene na njihovo dugogodišnje prijateljstvo, postali do te mere loši da mu bogati drug više nije želeo da pokriva troškove života. Inače, 75-godišnji Nastase nalazi se u teškoj materijalnoj situaciji zbog niza pogrešnih poslovnih poreza kao i komplikovanih brakorazvodnih parnica.

Profimedia
Ilie Nastase u igračkim danima

Sa druge strane, Cirijak se poslednjih meseci pojavljivao u svetskim medijima zahvaljujući svojem oštrem rečniku usmerenog protiv Novaka Đokovića.

- Đoković je napravio fatalnu grešku sa vakcinom, narušivši mnogo svoj imidž. Želi da bude ličnost u tenisu kao što su to bili Mekinro ili Nastase u ono vreme, ali nema potrebnu harizmu za to - rekao je nedavno Cirijak, dodavši da Srbin nikada neće moći da doraste do Rafe, ni kao teniser ni kao čovek, uprkos tome što je izuzetan teniser i vredan radnik.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike