Rumun izvređao Novaka, a tek kako je opalio po Federeru! Cirijak stao uz svog miljenika Nadala vređajući ostale

16.06.2022

10:11

1

Jon Cirijak izgubio "kočnice" u svojim medijskim obraćanjima

Rumun izvređao Novaka, a tek kako je opalio po Federeru! Cirijak stao uz svog miljenika Nadala vređajući ostale
cirijak - Copyright Profimedia

Rumunski milijarder i vlasnik mnnogih teniskih turnira Jon Cirijak želi da zauzme primat dežurnog hejtera Novaka Đokovića, jer u još jednom intervjuu nije proustio priliku da uvredi doskorašnjeg broja 1 svetskog tenisa.

Cirijak, koji očeigledno obožava Rafu Nadalu, uputio je teške uvrede Đokoviću, ali nije žalio ni Rodžera Federera.

- Đoković je napravio fatalnu grešku sa vakcinom, narušivši mnogo svoj imidž. Želi da bude ličnost u tenisu kao što su to bili Mekinro ili Nastase u ono vreme, ali nema potrebnu harizmu za to - rekao je Cirijak dodavši da Srbin nikada neće moći da doraste do Rafe, ni kao teniser ni kao čovek, uprkos tome što je izuzetan teniser i vredan radnik.

Rumun je o Federeru govorio kroz prizmu svog iskustva kada je napustio tenis kao aktivni igrač. Tada je preuzeo brigu o Giljermu Viljasu sa kojim je kao trener provodio osam sati dnevno na terenu.

- Ako Rodžer voli tenis, može da se dobro zabavlja sa 40 godina, ali mislim da nema sposobnosti da bude stvarno konkurentan. Čak ću reći da je u opasnosti da napravi budalu od sebe - izjavio je Rumun.

Lepe reči bile su rezervisane samo za Španca:

- Rafa je protiv Đokovića igrao neverovatno dobro, pobedivši ga tako da mislite kako će uvek biti pravi broj 1. On se ne poredi sa Novakom ili Rodžerom - priča Cirijal i dodaje:

- Proći će mnoge generacije pre nego što budemo mogli da vidimo momka koji ponovo osvaja 14 grend slem titula. Mislim da ne treba da igra do 40. godine, ali ne vidim da će napustiti tenis na bilo koji drugi način osim da umre na terenu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike