A sada, spektakl: Kirjos obećava da će meč protiv Nadala biti najgledaniji u istoriji tenisa!

07.07.2022

08:29

0

Australijanac sa velikim nestrpljenjem očekuje duel sa Špancem

A sada, spektakl: Kirjos obećava da će meč protiv Nadala biti najgledaniji u istoriji tenisa!
Nik Kirjos - Copyright Tanjug/AP Photo/Alberto Pezzali

Ulazimo u samu završnicu Vimbldona, a polufinalni meč između Rafe Nadala i Nika Kirjosa očekuje se sa posebnim interesovanjem.

Nema dileme da će u prvom planu biti kontroverzni Australijanac, koji je pred veliki okršaj protiv Španca poručio da će to biti jedan poseban meč.

- Poručujem svima, spremite se, duel protiv Nadala biće najgledaniji u istoriji tenisa. Svestan sam toga da će biti poseban, jer preko puta mreže biće fanatastičan Rafa. Igrali smo dva puta na Centralnom terenu, jednom je on slavio, drugi put ja. Totalno smo različiti, ali poštujemo jedan drugog - poručio je Kirjos.   

Kontroverzni teniser je priznao da je u poslednje vreme sumnjao u svoj kvalitet, čak je razmišljao i da se penzioniše.

- U poslednje dve godine niko nije mislio da mogu da napravim ovo. Rekli bi da nisam dovoljno disciplinovan, fizički snažan i da nemam mentalitet da ostvarim ovo. Čak sam i ja počeo da sumnjam u sebe. Zato sam poslednjih godinu i po ozbiljno razmišljao da se penzionišem. Onda su se stvari u mom životu promenile. Shvatio sam da mnogi ljudi žele da igram i sada vidim da je u rezervoaru ostalo još goriva. Igram tenis života - zaključio je Kirjos.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike