Fonjini ne veruje Nadalu i pričama o povredi! Italijan isprozivao Španca posle četvrtfinala Vimbldona (FOTO)

07.07.2022

05:36

0

Autor: 24sedam

Da li je Rafa pribegao oprobanoj taktici ili zaista ima zdravstvene probleme

Fonjini ne veruje Nadalu i pričama o povredi! Italijan isprozivao Španca posle četvrtfinala Vimbldona (FOTO)
reket - Copyright Tanjug/(AP Photo/Alastair Grant)

Još na Rolan Garosu digla se velika prašina oko izjava Rafaela Nadala da je teško povređen, te da je razmišljao o kraju karijere pre nego što je osvojio Grend slem u Parizu.

Nakon pobede u četvrtfinalu Vimbldona, u kom je, kako kaže, opet igrao povređen i u kom su mu najbliži savetovali da preda, ponovo se priča o tome da li Nadal primenjuje taktiku i pričama o povredi vara rivale ili zaista ima ozbiljan problem.

U duelu sa Tejlorom Fricom čak je i dobijao medicinsku pomoć, ali je pored svega najbolje odigrao kada je bilo najvažnije - posle gotovo pet sati igre.

To neko sa ozbiljnom povredom verovatno ne bi mogao slažu se gotovo svi osim pasioniranih navijača Nadala. Ipak, nema mnogo onih koji su spremni da javno  kažu šta misle. Jedan od njih je Italijan Fabio Fonjini koji se nije "primio" na Rafine priče o povredi.

 

 

- Nema  sumnje, četiri sata i dvadeset minuta. Ljudi, prestanite da verujete u sve što pročitate, molim vas - napisao je Fonjini uz jedan od naslova koji veličaju herojsku pobedu Nadala uprkos povredi!

Da li je povređen ili ne sada zaista nije toliko važno. Nadal će u polufinalu igrati sa Nikom  Kirjosom iz Australije, dok će se za drugo mesto u finalu  boriti Novak Đoković i Kameron Nori.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike