Đoković je u polufinalu sigurno hteo da izbegne baš njega! Novak dobio rivala iza kojeg će stajati ceo London!

05.07.2022

18:30

0

Autor: 24sedam

Kameron Nori izlazi na megdan srpskom asu

Đoković je u polufinalu sigurno hteo da izbegne baš njega! Novak dobio rivala iza kojeg će stajati ceo London!
Tan2022-7-5_202536787_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Novak Đoković je dobio rivala u polufinalu Vimbldona. Da je mogao da bira Nole bi sigurno želeo da izbegne baš njega, ali će ipak morati preko Kamerona Norija da se izbori za poslednju stepenicu na putu do odbrane trona.

Daleko od toga da bi, po mišljenju mnogih, najbolji teniser svih vremena trebalo previše da strahuje od 12. tenisera sveta, ali sama činjenica da mu je naredni rival u „Ol Ingland klubu“ Britanac jasno pokazuje zbog čega je Nori bio nepoželjan rival.

Đokovićev rival u pretposlednjoj rundi ovsezonskog izdanja Vimbldona u četvrtfinalu je bio bolji od Belgijanca Davida Gofana posle pet setova i tri i po sata borbe – 3:6, 7:5, 2:6, 6:3, 7:5.

Iako je Novak jedan od miljenika londonske publike, nema dileme da će na meču koji se igra u petak morati da se bori i protiv punih tribina Centralnog stadiona, koje su večeras bile jedna od ključnih prevaga na Norijevom tasu.

Dva puta je Gofan imao prednost u današnjem četvrtfinalnom okršaju sa Britancem, kojeg je u svim kritičnim situacijama gromoglasna podrška publike podizala i na kraju nosila do konačnog trijumfa, što će mu izvesno biti i jedan od najvećih aduta u duelu sa Novakom Đokovićem.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike